DOBRO DOŠLI U RIZNICU RUSKE NARODNE MEDICINE!

Ovaj sajt je samo deo naše obimne kolekcije koja sadrži najviše lekova iz riznice ruske narodne medicine, ali i mnogo recepata iz drugih zemalja. Nastao je kao plod dugogodišnjeg rada na proučavanju lekovitih svojstava lekovitog bilja i namirnica iz svakodnevne ishrane, (voća, povrća,i žitarica…) i njihove primene u narodnoj medicini.

Pitamo se šta nam vredi recept nekog leka,  za čije su pripremanje potrebni mnogobrojni sastojci i razne vrste lekovitog bilja koji se  mogu teško ili ne mogu nikako nabaviti? Bolest ne čeka i zato,  lečimo se onim što nam je na dohvat ruke i što možemo brzo da pripremimo. Ovo je razlog što smo za ovaj sajt odabrali  samo jednostavne ali efikasne lekove, ciji su sastojci svima lako dostupni.

Uz poznate  lekove iz riznice ruske i svetske narodne medicine, na sajtu navodimo i recepte  čuvenih ruskih i svetskih travara i narodnih iscelitelja, kako onih iz davno prohujalih vremena, tako i naših savremenika: Avicene, Genadija Malahova, Klare Daronjne, M. Tahirija…

Stoga, ako imate tegobe sa zdravljem, ne sedite skrštenih ruku.

Pomozite sebi uz pomoć ovih jedinstvenih,  jednostavnih i vrlo efikasnih  recepata.

Sačuvajte  svoje zdravlje, izlečite se od raznih bolesti  i produžite svoju mladost.

Dobro zdravlje i dug život žele vam

autori sajta


Zorica i Saša