LEČENJE PROSTATE SU DŽOK TERAPIJOM

 

Ovaj jednostavni metod genijalnog korejskog iscelitelja Pak Če Vua aktivira prostatu, smanjuje njenu upalu, poboljšava cirkulaciju krvi i povećava nivo testosterona u krvi.

Ovo lečenje se sastoji iz 3 faze:

1-Jednostavno pronalaženje bolne tačke na ruci, koja je povezana sa vašom prostatom

2-Masaža ove tačke pritiskanjem olovkom

3-Zagrevanje ove tačke

PRVA FAZA

Jednostavno uzmite u desnu ruku olovku koja ima tup vrh, i pažljivo, srednje snažno pritiskajte više puta olovkom predeo na ruci u naboru kože  između domalog i sredneg prsta. Pritiskajte olovku u pravcu dlana, paralelno sa prstima.Vrlo brzo ćete primetiti da na jednoj mestu osećate specifičan bol (koji se razlikuje od uobičajenog bola nastalog pritiskanjem olovke). Taj bol nije jak, ali je drugačiji  i on će učiniti da se trgnete.

To znači da ste našli tačku, koja je, prema sistemu Su-Džok direktno povezana nervima sa vašom obolelom prostatom.

DRUGA FAZA

Tu bolnu tačku pritiskajte olovkom 7-10 minuta, postupno povećavajući pritisak. Dok pritiskate tu tačku okrećite olovku u smeru kazaljke na satu. Možete da pronadjete tu istu bolnu tačku na istom mestu  na drugoj ruci, pa da uzmete olovku u levu ruku i da nekoliko minuta masirate jednu, a nekoliko minuta drugu tačku. Ova masažu radite  tri do četiri puta dnevno.

TREĆA FAZA

Odmah posle ove masaže radi se zagrevanje. Uzmite neku malu, plastičnu flašicu  (na primer od lekova), napunite je vrućom vodom i dobro je zatvorite. Zatim ovu flašicu priljubite uz tačku koju ste masirali. Držite toplu flašicu na bolnoj tačci 3-5 minuta, posle svakog masiranja. Masažom ste slali u oboleli organ lekovite mehaničke impulse, a zagrevanjem ove tačke šaljete u vaš oboleli organ toplotne impulse, koji nastavljaju lečenje.

Masažu i zagrevanje radite svakodnevno, sve do izlečenja. Kada tačka u naboru kože izmedju srednjeg i domalog prsta prestane da bude bolna – to znači da ste izlečili vaš oboleli organ.

LECENJE SU DZOK PROSTATA

 

Napomena:

1.Umesto olovke sa tupim vrhom možete koristiti za masažu i zrno šibice, šnalu za kosu ili hemijsku olovku koja je istrošena (da ne bi isprljali ruku prlikom masaže). U Koreji se koriste specijalni masažni štapići, ali se masaža u našim uslovima provereno uspešno vrši i sa navedenim priručnim sredstvima.

2.U Koreji koriste zapaljene štapiće od sandalovog drveta za zagrevanje bolne tačke, ali i plastična bočica sa vrućom vodom sasvim dobro može da posluži.Glavno je da u oboleli organ kroz tačku na ruci saljete toplotne impulse.

 

Pak Ce Vu2

Pak Če Vu

Čuveni korejski iscelitelj, autor Su Džok terapije