SREBRNA VODA – KAKO SE PRAVI I ŠTA LEČI

 

kasisicavodaVodu iz slavine sipajte u veću teglu i ostavite da odstoji preko noći, minimum 8 sati. Tokom prva 3-4 sata iz vode izlaze isparljive materije, a tokom sledeća 2-3 sata talože se soli  metala.

Ujutru stavite u teglu srebrnjak ili srebrnu kašičicu, i ostavite ih  da odstoje 24 časa. Možete držati vodu i u posudi od srebra. Srebro efikasno čisti vodu od raznih mikroba.

Ovako dobijenu srebrnu vodu pijte dva puta dnevno, po 100-150 ml. Pijte je ujutru, na prazan stomak i uveče pre večere. Pijte je tokom 2 meseca.

Lekari preporučuju korišćenje srebrne vode za prevenciju gripa , bolesti organa za disanje, organa za varenje, stomatitis , infekcije uva, nosa i grla, cistitisa , upale oka , za lečenje alergija, trofičkih čireva, rana i opekotina. Takodje se koristi i za lečenje bruceloze, astme i reumatoidnog artritisa .Stimulativno deluje na rad krvotvornih organa , povećava broj limfocita i monocita , crvenih krvnih zrnaca i nivo hemoglobina.

Srebrna voda, dobijena na navedeni način, je vrlo blaga.Koristite je za povremeno pročišćavanje organizma, za zaštitu organizma u vreme epidemije gripa itd.

Idustrijski dobijena srebrna voda ima mnogo veći sadržaj jona srebra i treba je piti samo povremeno, u vrlo ograničenim količinama.  Ako je stalno pijete, doći će do akumulacije jona srebra. To stvara višak   srebra u organizmu, koji dovodi do ozbiljnih metaboličkih poremećaja, depresije, letargije, sivila kože i drugih negativnih posledica.