POMOĆ ZA ŠTITNU ŽLEZDU -savet dr. Torsunova

 

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problema sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će da – pevaju.

On kaže da  su štitna (štitasta) žlezda i uopšte, ceo endokrini sistem, tesno povezani sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi. Štitna žlezda boluje kod osoba koje  snažno  preživljavaju sve što im se dogadja, koje  na loše postupke  drugih odgovaraju se osećanjem duboke povredjenosti i ogorčenja.  Negativne emocije  ostaju kao zaledjene u organizmu,  sakupljaju  se u štitnoj žlezdi i ona počinje da boluje.

Emocije moraju da budu pokretne. Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija – pevanjem. Zvuk  ih vrlo lako iznosi iz organizma.  Doktor Torsunov kaže:

„Pevajte. Pevanje će učiniti da popuste emocionalne stege u štitnoj žlezdi.Čvorići u štitnoj žlezdi nestaće sami od sebe. Pevajte  vesele pesme, bez obzira kakve probleme imate i kako ste raspoloženi. Pevajte  sa radošću i  ljubavlju. Stalno pevajte, plešite, radujte se drugima, usrećujte druge i ozdravićete!“