UBLAŽITE BOLNE MENSTRUACIJE I OTKLONITE PMS UZ POMOĆ SU-DŽOK TERAPIJE

Primenom jednostavne Su-Džok masaže u toku „kritičnih dana“, brzo i lako ćete otkloniti bolove i izlečiti početne upale jajnika, a takodje otkloniti neprijatni predmenstrualni sindrom. Lečenje se sastoji iz sledećih faza:

1.PRONADJITE BOLNE TAČKE NA SLEDEĆI NAČIN

Najpre pažljivo pogledajte naš crtež, na kome se vidi gde su refleksne tačke koje su povezane sa matericom, jajnicima i hippfizom. Zatim uzmite olovku koja ima tup vrh, i pažljivo, srednje snažno pritiskajte više puta olovkom delove dlana, koji su prikazani na crtežu Pritiskajte olovku pod pravim uglom u odnosu na dlan. Vrlo brzo ćete primetiti da na pojedinim mestima osećate spacifičan bol (koji se razlikuje od uobičajenog bola nastalog pritiskanjem olovke). Taj bol nije jak, ali je drugačiji  i on će učiniti da se trgnete.

To znači da ste našli tačke, koje su,  prema sistemu Su-Džok direktno povezane nervima sa vašim organima, koji vam izazivaju tegobe.Na primer, ako ste pronašli bolnu tačku na mestu gde se nalazi desni jajnik, to znači da imate (u izvesnoj meri) upalu tog jajnika.

SDzokJAJNICI

 

2.MASIRAJTE OLOVKOM SVAKU BOLNU TAČKU NA SLEDEĆI NAČIN:

Bolnu tačku pritiskajte olovkom 5-7 minuta, postupno povećavajući pritisak. Dok pritiskate tu tačku okrećite olovku u smeru kazaljke na satu. Možete da pronadjete tu istu bolnu tačku na istom mestu  na drugoj ruci, pa da uzmete olovku u levu ruku i da nekoliko minuta masirate jednu, a nekoliko minuta drugu tačku. Ova masažu radite  više puta dnevno.Obično već posle prvih 5-7 minuta bol  prestaje.

SUDzokMaterica

 

3. AKO IMATE NORMALNA ILI OSKUDNA KRVARENJA ZAGREVAJTE BOLNE TAČKE

Odmah posle ove masaže radi se zagrevanje. Uzmite neku malu, plastičnu flašicu  (na primer od lekova), napunite je vrućom vodom i dobro je zatvorite. Zatim ovu flašicu priljubite uz tačku koju ste masirali. Držite toplu flašicu na bolnoj tačci 3-5 minuta, posle svakog masiranja. Takodje je dobro da tu oblast na dlanu obojite crvenim flomasterom, jer u lečenju po Su-Džok metodi i boje igraju važnu ulogu.

Masažom ste slali u oboleli organ lekovite mehaničke impulse, a zagrevanjem ove tačke šaljete u vaš oboleli organ toplotne impulse, koji nastavljaju lečenje.

Masažu i zagrevanje radite svakodnevno, sve do izlečenja. Kada tačka prestane da bude bolna – to znači da ste izlečili vaš oboleli organ.

 

3a AKO IMATE VRLO OBILNA KRVARENJA HLADITE LEDOM OBLAST NA DLANU KOJI ODGOVARA MATERICI

U ovom slučaju na oblast dlana koja je povezana sa matericom prislanjajte na 10-15 minuta kockice leda. Takodje je dobro da tu oblast na dlanu obojite crnim flomasterom, jer u lečenju po Su-Džok metodi i boje igraju važnu ulogu.Na taj način ćete smanjiti krvarenje.

 

4.OTKLONITE PMS SINDROM

Ako imate stalno bolne menstruacije i loše raspoloženje u tom periodu, smanjite razdražljivost i neprijatne promene raspoloženja tako što ćete 2-3 dana pre kritičnih dana početi svakodnevno da zagrevate tačke koje odgovaraju materici i jajnicima.

 

Pak Ce Vu2

Čuveni korejski iscelitelj Pak Če Vu,

koji je otkrio Su-Džok terapiju