KUPKE SA CRNOM ČOKOLADOM I KAKAOM ZA OPUŠTANJE


 

Predlažemo vam dve  antistres kupke, koje vas preporoditi.

 

1.Prelijte 100-200 grama kakao praha sa jednim litrom vruće, ali ne ključale vode. Dobro promešajte da se sav kakao rastvori i sipajte smesu u kadu sa vodom za kupanje (34 – 38 stepeni).  Posle 15-20 minuta uživanja u kadi, ne samo da će se znatno popraviti stanje vaše kože, već i vaše raspoloženje.

 

2.Zagrejte 75 mililitara mleka i, ne skidajući ga sa vatre dodajte 75 grama rendane gorke čokolade. Mešajte na blagoj vatri dok se čokolada potpuno ne rastvori u mleku. Dodajte u smesu malo mlevenog cimeta i sušenog djumbira u prahu. Dobro pazite da masa ne proključa, da se dragoceni sastojci ne oštete. Ohladite masu do temperature svog tela i pomešajte je sa 200 ml. pene za kupanje sa mirisom pomorandže, koja se odlično slaže uz aromu čokolade. Ulijte smesu u kadu sa toplom vodom i uronite u ovu raskošnu kupku.

 

Bićete oduševljeni efektom ovih čokoladnih tretmana. Osećaćete da vaša razdražljivost nestaje bez traga, a vama ovladavaju smirenost i osećanje unutrašnje harmonije. Koža će vam biti zategnuta i elastična.