RECEPT UKRAJINSKOG AKADEMIKA BALOTOVA ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA OD RADIONUKLEIDA I DRUGIH TOKSINA, ZA PROFILAKTIKU RAKA I LEČENJE POČETNOG STADIJUMA ONKOLOŠKIH OBOLJENJA

 

 

Potrebno vam je:  čaša suvog ili svežeg lišća rosopasa (latinski naziv Chelidonium majus),  čaša šećera, 3 litra kozje surutke, i jedna kašičica sveže kisele pavlake, velika tegla,  gaza i jedan kamen. Od gaze sašijte kesicu i sipajte u nju rosopas i kamen pa stavite kesicu na dno velike tegle. Kamen stavljamo da kesica ne bi isplivala na površinu. Zatim sipajte surutku, kiselu pavlaku i šećer. Teglu pokrijte sa nekoliko slojeva gaze i vežite gumicom, da ne bi ulazili insekti. Neka tegla ostane na tamnom, toplom mestu, tokom dve nedelje.

 

 

Nakon dve nedelje gotov je kvas, koji čisti i regeneriše ceo organizam. Pijte pola sata pre jela po pola čaše ovog kvasa koji će u potpunosti regenerisati epitel vaših organa za varenje. On eliminiše iz organizma i teške metale  i radionukleide.Takodje eliminiše i ćelije tumora i zaustavlja širenje metastaza.

 

Akademik Balotov posebno preporučuje ovaj kvas stanovnicima Ukrajine i drugih oblasti koje su bile pogodjene štetnim nuklearnim zračenjem.