PIJTE MEDENU VODU – MNOGO TOGA LEČI

MEDRecept:

Rastvorite kašičicu prirodnog meda u čaši vode na sobnoj temperaturi i ostavite je da odstoji preko noći. Dobićete „medenu vodu“ – 3-procentni rastvor meda, koji se vrlo brzo apsorbuje u telu. Sastav ove vode je sličan sastavu naše krvne plazme. Vrši čišćenje našeg organizma na ćelijskom nivou.

Pijte je ujutru, našte srca. Celu čašu popijte odjednom, naiskap. Potrebno je da je koristite najmanje 6 meseci.

Korisna svojstva:

-PROČIŠĆAVA BUBREGE

Svako veče  popijte po jednu čašu ranije pripremljene medene vode i ujutru ćete videti da su vam nestali otoci oko očiju.

-POBOLJŠAVA IMUNITET

-Jača našu otpornost prema bakterijama, virusima, gljivicama.

-NORMALIZUJE RAD DEBELOG CREVA

Medena voda se bori sa parazitima koji žive u našim organima za varenje. Ne dozvoljava im da se razmnožavaju i normalizuje funkcionisanje ćelija organa za varenje.

-KORISNA JE ZA MRŠAVLJENJE

Ako želite da omršate, pijte svakog dana, do 11 časova, po 1,5 litar ove vode (pripremljene prethodno veče). Ova voda pročišćava organe za varenje, poboljšava njihov rad i otklanja iz njih toksične sluzi.Uz pravilnu ishranu i fitnes, pomaže vam da uklonite suvišne kilograme.

-AKTIVNO HRANI KOŽU

Ujutru malo zagrejte vodu koju ste sinoć pripremili i umijte lice, vrat, oblast dekoltea… Zahvaljujući sistematičnom delovanju ove lekovite vode, dolazi do poboljšanja cirkulacije u krvnim sudovima i aktivnije ishrane ćelija kože. Nakon umivanja malo sačekajte da med deluje, pa isperite kožu mlakom vodom. Ako se ovako redovno umivate, koža će vam postati zdravija, svežija, elastičnija i „somotasta”.