SAVET AKADEMIKA BALOTOVA ZA ELIMINACIJU ŠTETNIH ĆELIJA IZ ORGANIZMA I PODMLADJIVANJE ORGANIZMA

Primenite ovaj jednostavni recept, da biste  pomogli organizmu da što brže zameni novim ćelijama svoje stare ćelije,( kao i ćelije oštećene od strane nitrata, kancerogenih materija, slobodnih radikala, teških metala, radionuklida i raznih drugih toksina),a takodje i da likvidira ćelije kancera i drugih izazivača bolesti u organizmu.To se radi dodatnom stimulacijom lučenja sopstvenog želudačnog soka na sledeći način:

RECEPT:

Pola sata posle jela stavite na jezik 1 gram soli. Sačekajte par minuta da se so rastopi i progutajte slanu pljuvačku. Tokom dana možete ponavljati ovaj postupak 1-10 puta.

Kako deluje ovaj recept?

Od ove male količine soli refleksno počinje obilno da se luči želudačni sok , koji sadrži sve potrebne sastojke za eliminaciju štetnih ćelija.

Brže podmladjivanje svojih ćelija  vršićete i ako koristite u ishrani biljke koje stimulišu lučenje želudačnih sokova, kao što su : livadsko zelje, mirodjiju, bokvicu, komorač, kupus, koprivu, detelinu, morske alge, žen-šen,biber, senf, hren, rotkvu, korijander, kim, cimet, mentu…

 

BOLOTOV

Akademik Boris Balotov