SAVET PSIHOLOGA Dr SINELJNIKOVA ZA BOLJE ODNOSE U PORODICI

 

Ako po ceo dan brinete za svoje ukućane (za zdravlje muža ili roditelja, za posao svoje dece, za školovanje i ponašanje svojih unuka, za to što vaša deca nisu dovoljno pažljiva prema vama i ne slušaju vaše savete itd…)  upropastićete vaše zdravlje. Dobićete (ako već niste dobili) povišeni krvni pritisak, probleme sa srcem i razne bolove, koji će vam dodatno otežati život.

Pošto po ceo dan od vas zrače zabrinutost, strah, nezadovoljstvo i očajanje, vi razorno delujete na vašu porodicu. Pomislite koliko im je teško da žive u takvoj atmosferi. Reći ćete da vi  živite za vašu porodicu i da ste nesrećni što oni imaju probleme, život bi dali za njih. Grešite, jer vi ne možete da živite NJIHOV život. Vi možete da živite samo uz njih i pored njih i ništa više od toga.

Od danas donesite čvrstu odluku da PRESTAJETE DA BRINETE.  Od danas živite isključivo SVOJ život, a oni neka žive kako žele. Vi im pružajte u mislima samo ljubav, podršku, razumevanje, nežnost, toplinu, radost, i svakodnevno im upućujte najlepše želje za njihovo zdravlje, posao, školovanje itd.

Budite uporni i istrajte u svojoj odluci. Posle dve – tri nedelje uvidećete da vam se pritisak normalizuje i  da prestaju problemi sa srcem. Videćete da će se i vaša porodica  preporoditi. Deca će postati pažljivija prema vama, počeće da slušaju vaše savete, mnogi problemi će se rešiti, bićete svi zajedno složniji i srećniji.

Ne dozvolite sebi da iz bilo kog razloga ponovo počnete da brinete, jer će vam se sve ranije tegobe vratiti, a učinićete veliko zlo i svojoj porodici.

Sineljnikov2

Doktor V.Sineljnikov je čuveni ukrajinski psiholog, psihijatar i homeopata. Autor je više knjiga o vezama izmedju svesti i  podsvesti i njihovog uticaja na bolesti, namenjenih poboljšanju kvaliteta života širokog kruga čitalaca.